Tilaa uutiskirjeemme

Sähköautojen yhteiskäyttöpalvelu

Käyttäjäsuositukset

 • Täydellinen kaupunki-auto: hiljainen, helppo ajaa ja päästötön!

  "Innostuin sähköautoista heti ensimmäisestä koeajosta lähtien. Olen todella iloinen että EkoRent toi tämän edullisen ja helppokäyttöisen vuokrauspalvelun kaikkien käytettäväksi. Suuri navigaattori, selkeät opasteet lähimmälle latauspisteelle, sekä tieto toimintamatkasta kilometreinä tekevät ajamisesta helppoa ja huoletonta. Suosittelen EkoRent palvelua kaikille".

  LAURI, Espoo

 • Keikkamuusikon unelma! 

  ”Kun autoa tarvitsee ajoittain lyhyille reissuille, EkoRent on ekologisin ja kätevin vaihtoehto. Autoa on äärimmäisen miellyttävä ajaa, ja se on hiljainen. Autossa on navigaattori, joka toimii selkeästi isolla näytöllä. Auton käyttöönotto ja palautus on todella vaivatonta. EkoRentiä tulen käyttämään aina kun tarvitsen keikkamatkoilleni autoa. Parasta EkoRentissä on hinnoittelumalli, joka on tehty kuluttajalle niin järkeväksi.”

  MARION, oopperalaulaja ja pop-up sopraano, Helsinki

 • Auton vuokraus käy reilussa kymmenessä sekunnissa ilman yhtäkään paperiarkkia

  "Auto tuoksuu uudelta ja on paljon mukavampi ajaa kuin yksikään tähän mennessä ajamani polttoainekäyttöinen auto. Avaimeton käyttö toimii maagisesti. Auto avataan ja lukitaan omalla puhelimella. Auto liukuu äänettömästi sähkömoottoreiden ansiosta. Akku riittää monen tunnin ajoihin ympäri kaupungin teitä. Todellista ekologisuutta on se, että palveluun rekisteröitymiseen ja sen käyttämiseen ei tule yhtäkään paperiarkkia. Kaikki tapahtuu sähköisesti vaikka älypuhelimella. Auto on käytettävissä välittömästi. Aivan mahtavaa."

  BEN, Helsinki

 • Sähköauton tuntipohjainen vuokrauspalvelu antaa vapauden liikkua mihin haluan ja milloin haluan. 

  "Käytin sähköautoa ensimmäisen kerran kun muutin opintojen jälkeen keskustaan. Olin vuokrannut auton päiväksi ja sain vietyä kaikki tavarani uuteen vuokra-asuntoon todella kohtuulliseen hintaan. Sen jälkeen olen usein vuokrannut sähköauton kavereiden kanssa viikonlopuksi kun haluan päästä omilla ehdoilla keskustasta kauemmas."

  TRIIN, Helsinki

 • Palvelua on kätevä käyttää, se säästää meille rahaa, ja sopii yrityksemme imagoon!

  ”Yrityksellämme ei ole omaa autoa käytössä, mutta reissailemme paljon eri puolille Suomea palavereihin. Pääosin käytämme joukkoliikennettä, mutta huonosti joukkoliikenteen tavoittamia kohteita varten vuokraamme yleensä auton. Löydettyämme EkoRentin palvelun, olemme hyödyntäneet sitä helppokäyttöisyyden ja edullisten hintojen takia suhteellisen lähellä Helsinkiä sijaitsevia palavereita varten. Kun kerran on rekisteröitynyt käyttäjäksi, riittää kännykällä toimiva aplikaatio ovien avaamiseen, joka nopeuttaa auton vuokraamista huomattavasti verrattuna perinteiseen autovuokraukseen. Sähköauto sopii lisäksi hyvin yrityksemme imagoon.”

  SANTERI, Co-founder and CEO at Lumine Lighting Solutions Oy

 • EkoRentin sähköauto toimii säässä kuin säässä! 

  ”Vuokrasin EkoRentin sähköauton kun minun piti päästä Tapiolasta Bodomin kartanoon pikkujouluihin. Silloin oli talven ensimmäinen lumimyrsky. Minua jännitti vieraaseen paikkaan ajaminen pimeällä kelillä, sillä näkyvyys oli vain kymmenen metriä. Yllätys oli suuri, kun auto ei sutinut moottoritiellä ja se kiiti lähes äänettömästi eteenpäin. En ollut ennen ajanut sähköautoa, joten kaikki tämä tuntui maagiselta. Auton navigaattori ohjasi minut osoitteen perusteella mainiosti perille. Kartanon pihassa parkkeeraus piti tehdä lumiselle maakentälle, josta se illan päätteeksi lähti sutjakkaasti liikkeelle. Sähköautolla ajo oli kokemus mitä voin helposti suositella kaikille!”

  HANNA, Helsinki

 • Loistava vaihtoehto jollet halua laittaa tuhansia euroja vuodessa omaan autoon

  Nyt muutaman viikon aktiivisesti EkoRentiä käyttäneenä, voin todeta, että palvelun käyttö vastaa hyvin odotuksiani ja jopa ylittävät ne. Palveluun rekisteröityminen ja auton vuokraaminen on yhtä helppoa kuin Facebookia selailisi, puhelimen sovellusta paria nappia klikkaamalla auton lukot ovat auki ja matka voi alkaa. Ratin- sekä penkinlämmitin takaavat että autossa on lämmin vaikka ulkona on jo pakkasta. Auto on äänetön, kiihtyy todella ripeästi, ja on varustettu helppokäyttöisellä navigaattorilla joka tarvittaessa vie nappia painamalla lähimmälle latausasemalle. Erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua laittaa tuhansia euroja vuodessa omaan autoon joka seisoo suurimman osan ajasta parkissa, suosittelen!

  Luka, Helsinki