Tilaa uutiskirjeemme

Sähköautojen yhteiskäyttöpalvelu

Ajankohtaista:

Sähköauton paluu Tapiolaan!

Aku Varamäen blogikirjoitusLatauspisteet löytyvät heti parkkihallin sisäänkäynnin luota.


Liikkumisvaihtoehtojen vähemisen aiheuttama epämääräinen ahdistus on nyt tiessään. Tapiolan Ainoan palvelupiste jouduttiin sulkemaan helmikuussa verkkoyhteysongelmien vuoksi, mutta uusi piste aukesi Kaupinkalliontien parkkitaloon toukokuussa. Olihan vanha sijainti Ainoassa hieman miellyttävämpi sisätiloineen (uusi sijaitsee siinä Kulttuuritaloa vastapäätä keilahallin ja nepalilaisen ravintolan välissä), mutta eihän sitä autoa siellä parkkitalossa ajeta!

Vaikka tarvitsemme omaa autoa melko satunnaisesti, tuntuu EkoRentin sähköauton paluu Tapiolaan yllättävän vapauttavalta. Pelkkä tietoisuus sen olemassaolosta tuntuu mukavalta. Näin kai moni autonomistajakin ajattelee, mutta maksaa tunteesta monta kertaa enemmän?
 
Tapiolalaisina selvisimme sähköautottoman ajan jotenkuten julkisilla ja kerran tai pari vuokrasimme tai lainasimme autoa. Vaikka lähin sähköauton vuokrauspiste olisi ollut helposti saavutettavissa Ruoholahdessa, jäi se vaihtoehto käyttämättä. Tällaisen yhteiskäyttöauton täytyy olla lähellä, jotta se on oikeasti käytännöllinen. Itse pidän nykyistä kävelyetäisyyttä erittäin toimivana ja helppona vaihtoehtona. Olemmekin siis jälleen tyytyväisiä, kun auto on parkissa omassa kaupunginosassamme! Kesämimmi Kaisla on jo tottunut sähköautoilija. 

No, kesä ja kärpäset on täällä, ja me käytiin jo vauvojen kanssa kesäajelulla! Auto olisi kaivannut ulkopesua, mutta se ei meitä haitannut. Pääasia, että auto on tullut takaisin Tapiolaan ja liikkuminen on jälleen helppoa ja joustavaa.

Terveisin,
Aku

Aku Varamäki on sosiaalisen median asiantuntija ja viestintäyrittäjä (LINKKI:www.enthusiast.fi), jonka sydäntä lähellä ovat ympäristöasiat, teknologia ja tulevaisuuden trendit. Aku asuu perheineen Tapiolassa ja kirjoittaa satunnaisesti EkoRentin sivuille lapsiperheen kokemuksista sähköautoilusta sekä liikkumisen trendeistä yleisesti.


EkoRent on vuonna 2014 perustettu Suomen johtava täyssähköautojen tuntivuokrausta sekä yhteiskäyttöpalvelua tarjoava yritys. EkoRent on myös ainoa autovuokraamo jonka kaikkien autojen yhteenlasketut CO2 päästöt ovat pyöreä nolla. Sähköinen yhteiskäyttöauto minimoi liikkumisesta syntyviä päästöjä ja parantaa kaupunkien ilmanlaatua. Lisäksi EkoRent-vuokra- ja yhteiskäyttöautot säästävät rahaa verrattuna omaan autoon ja antavat ympäristöstään välittävälle käyttäjälle hyvän mielen.