Tilaa uutiskirjeemme

Sähköautojen yhteiskäyttöpalvelu

Yritys

SÄHKÖAUTOJEN TUNTIPOHJAISTA VUOKRAUS- SEKÄ YHTEISKÄYTTÖPALVELUA

EkoRent on Suomen ensimmäinen ja suurin täyssähköautojen tuntipohjaista vuokraus- sekä yhteiskäyttöpalvelua tarjoava yritys. Olemme myös ainoa autovuokraamo, jonka kaikkien autojen yhteenlasketut CO2-päästöt ovat pyöreä nolla. Sähköinen yhteiskäyttöauto pienentää liikkumisesta syntyviä päästöjä ja parantaa kaupunkien ilmanlaatua. Lisäksi EkoRentin vuokra- ja yhteiskäyttöautot säästävät rahaa verrattuna omistusautoon ja antavat hyvän mielen ympäristöstään välittävälle käyttäjälle.

EkoRentin palvelu on helppokäyttöinen, edullinen, ja yksinkertaisesti hinnoiteltu. Tuntipohjainen vuokraus sisältää aina rajoittamattomat ajokilometrit, navigaattorin, vakuutukset, lataukset sekä pysäköinnin EkoRent-palvelupisteillä. EkoRent-sähköautopalvelu avattiin 2014 pääkaupunkiseudulla ja sitä laajennetaan jatkuvasti uusilla palvelupisteillä ja autoilla.

Pyrimme jatkuvasti laajentumaan niin Suomen sisällä kuin ulkomaillekin. Jos olet rahoittaja ja etsit tuottoisaa, mutta samalla eettistä sijoituskohdetta tai yrittäjä, joka on kiinnostunut franchising-mahdollisuudesta, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@ekorent.fi.