Tilaa uutiskirjeemme

Sähköautojen yhteiskäyttöpalvelu

Vuokraa sähköauto

Alkaen 5 euroa / tunti

Alkaen 48 euroa / päivä

 • EkoRent palvelu on helppokäyttöinen, edullinen, ja ympäristöystävällinen.
 • Hinnat alkaen 5 euroa tunti tai 48 euroa päivä! 
 • Ei oman auton kalliita vakuutus-, huolto- ja pysäköintimaksuja.  
App Store Google Play

Hinnat

Valitse itsellesi sopivin hinnoittelumalli:

Miten saan EkoRent-auton käyttööni?

REKISTERÖITYMINEN ON NOPEAA JA KÄYTTÖ HELPPOA.

 • Rekisteröidy
  palveluun

  Rekisteröitymiseen netissä tarvitset voimassa olevan ajokortin ja Visa- tai Mastercard-luottokortin.

 • Vuokraa lähin auto

  EkoRent-ohjelmistolla löydät helposti lähimmän vapaan auton tarpeisiisi sopivalla toimintasäteellä.

 • Käytä kuin omaasi

  Auton ovien lukot avautuvat ja sulkeutuvat EkoRent-sovelluksella tai tekstiviestillä. Käytä autoa kuin omaasi huolehtimatta etukäteen milloin haluat sen palauttaa.

Pikaopas (pdf)

EkoRent-palvelupistekartta

EkoRent-sähköautot antavat joustavuutta päivittäiseen liikkumiseen. Kun tarvitset autoa, voit varata sen helposti EkoRent-sovelluksella tai tekstiviestillä ja noutaa auton lähimmältä palvelupisteeltä. Pysäköinti ja lataukset sujuvat ilmaiseksi vapailla EkoRent-palvelupisteillä. Auton palautusajankohtaa sinun ei tarvitse ilmoittaa etukäteen, vaan palautat auton samalle EkoRent-palvelupisteelle kuin mistä sen nouditkin kun et sitä enää tarvitse. 

EkoRent-palvelupisteet sijaitsevat aina keskeisillä paikoilla lähellä asiakkaitamme hyvien kulkuyhteyksien varrella. Panostamme vahvasti kasvuun ja laajennamme palvelupisteiden määrää jatkuvasti. Jos haluat ehdottaa palvelupistettä lähelle omaa kotiasi tai työpaikkaasi, lähetä meille ehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen info(at)ekorent.fiHaluamme tuoda palvelun lähelle kaikkia asiakkaitamme ja teemme parhaamme löytääksemme palvelulle sopivimmat paikat.    

Näin käyttäjämme meistä kertovat:

 • "Yrityksemme päätti luopua oman auton hankinnasta ja säästää nyt selvää rahaa!"


  ”Syksyllä 2014 huomasin, että yrityksessämme käytetään kohtuullisen paljon taksipalveluita. Kustannusten kannalta tein laskelman, että kannattaisiko yrityksen ostaa oma auto vai jatkaa taksien käyttöä. Samoihin aikoihin löysin EkoRent-palvelun, joka kuulosti tarpeemme huomioon ottaen erittäin järkevältä. Nyt kun olemme käyttäneen EkoRentin palvelua vuoden vaihteesta alkaen, voin todeta, että liikkumiseen käytetyt kokonaiskulut ovat tippuneet ja uuden auton hankintaan ei ole enää tarvetta. Palvelu on toiminut erittäin hyvin ja se sopii meidän tilanteeseen täydellisesti. Se että EkoRentin autot ovat sähkökäyttöisiä on vain plussaa. On mukava ajaa ilman päästöjä.”


  TONI, Toimitusjohtaja, Aivokunto Oy

 • "Voidaanko lainata lehtiauto että päästään mummolaan!" 


  ”Aloitimme EkoRent autojen käytön vuoden 2015 alussa mutta nyt niiden käytöstä on jo tullut melkeinpä rutiinia. Alussa auton epätavallinen vuokraustapa tuntui vähän erikoiselta mutta olemme huomanneet että on todella kätevää kun auton voi hakea ja palauttaa milloin vaan. Nykysin voimme tehdä enemmän vierailuja tuttavien ja sukulaisten luokse, ja nelivuotiaamme onkin alkanut silloin tällöin ottaa puheeksi että voitaisiin taas "lainata lehtiautoa että päästään mummolaan". Seinäkiipeilyäkin on jo tullut kokeiltua, ja myös sinne pitäisi kuulemma päästä taas pian.”


  MARKO, Isä, Espoo

LiSÄÄ käyttäjäsuosituksIA