Tilaa uutiskirjeemme

Sähköautojen yhteiskäyttöpalvelu

Ajankohtaista:

Taloyhtiöiden yhteiskäyttöautot vähentävät omistusautoja jopa 48 %!

Yli 300 osallistui EkoRent nettikyselyyn (30.3-18.4)

Yksi EkoRentin päätavoitteista on vähentää kallista, tehotonta, ja tilaa vievää omistusautoilua tilapäiskäyttöisillä sähköautoilla. Omistusautojen määrä onkin pienentynyt merkittävästi vastaajien keskuudessa palveluun liittymisen jälkeen.

Vuokra-autoilijat ilmoittivat omistusautojen vähentyneen 14 %. Taloyhtiöihin toimitettujen yhteiskäyttöautojen käyttäjät kertoivat omistusautojen määrän pudonneen lähes puoleen, huikeat 48 %. Luvut osoittavat selkeästi että palvelumme tukee omistusautosta luopumista.

Sen lisäksi, että omistusautojen määrä oli vähentynyt EkoRent palvelun käyttäjien keskuudessa, vastaajat myös ilmoittivat tarpeen omistaa auto pienentyneen. Vuokra-autoilevista vastaajista lähes puolet (48 %) kertoivat tarpeen auton hankkimiselle laskeneen. Taloyhtiöiden yhteiskäyttöasiakkaiden keskuudessa vastaava luku oli lähes 80 %.

Palvelumme käyttäjät arvostavat myös sähköautojemme päästöttömyyttä. Vuokra-autoilijoista 90 % ja yhteiskäyttöautoilijoista 86 % ilmoitti käyttävänsä mieluummin sähköautoa kuin polttomoottoriautoa.

EkoRentin vuokra-autoilijoiden keskuudessa päästöttömyys on suorastaan kriittinen ominaisuus: 43 % vastaajista ilmoitti mahdollisesti lopettavansa palvelun käytön, jos autoissa olisi polttomoottori.

Yhteiskäyttöasiakkaamme ovat palveluumme erittäin tyytyväisiä ja kertoivat merkittävimmäksi parannukseksi autojen määrän lisäämisen. 94 % yhteiskäyttövastaajista ilmoitti, että useampi auto parantaisi palvelua, 53 % mielestä merkittävästi. Autojen määrän lisääminen ohitti listalla mm. suuremman toimintasäteen ja ilmaiset lataukset kaikilla latauspisteillä! 

Vuokraajien keskuudessa parannuskohteet jakautuivat huomattavasti tasaisemmin, mutta yli puolet (54 %) ilmoitti merkittäväksi parannukseksi palvelupisteen saamisen lähemmäksi kotia.

Erityisen ilahtuneita ja ylpeitä olemme että vastaajat antoivat palvelullemme kiitettävän kokonaisarvosanan, yli 4 tähteä viidestä! Kiitoksia! Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluamme paremmaksi, ja arvostamme palautettanne. Voittajat kyselyyn vastanneiden keskuudesta on arvottu, ja ilmaista ajoaikaa EkoRent autolla voittivat:

Mänttäri N.
Ågren D.
Mäntysaari M.
Kaitosalmi J.
Holma M.

Onnea voittajille!

Kiitos vielä vastauksista ja hyvää kevättä kaikille! 

- Juha

P.S. Lue täältä miten voidaan vähentää yksityisautojen määrää ja lisätä Aurinkosähköautoja, ilmaiseksi!


EkoRent on vuonna 2014 perustettu ja mm. WWF:n toimesta palkittu Suomen johtava täyssähköautojen tuntivuokrausta sekä yhteiskäyttöpalvelua tarjoava yritys. EkoRent on myös ainoa autovuokraamo jonka kaikkien autojen yhteenlasketut CO2 päästöt ovat pyöreä nolla. Sähköinen yhteiskäyttöauto minimoi liikkumisesta syntyviä päästöjä ja parantaa kaupunkien ilmanlaatua. Lisäksi EkoRent-vuokra- ja yhteiskäyttöautot säästävät rahaa verrattuna omaan autoon ja antavat ympäristöstään välittävälle käyttäjälle hyvän mielen.