Tilaa uutiskirjeemme

Sähköautojen yhteiskäyttöpalvelu

Ajankohtaista:

Haussa ympäristötietoinen myyjä!

Hae töihin kiehtovan alan ja teknologian pariin 


EkoRent etsii B2B myyjää joka välittää ympäristöstä ja haluaa tehdä työtä uusien palveluiden parissa ympäristön hyväksi!

EkoRent on vuonna 2014 perustettu voimakasta kasvua hakeva innovatiivinen start-up yritys. Tarjoamme edullista ja helppokäyttöistä täyssähköautojen tuntipohjaista vuokra- sekä yhteiskäyttöpalveluja. Yhteiskäyttöiset sähköautot ovat ympäristöystävällinen ja edullinen tapa mahdollistaa liikkuminen erilaisissa yhteisöissä, kuten taloyhtiöissä, yrityksissä, ja julkisten toimijoiden osalta.  

Haemme nyt yritysmyyntiin, rakennusliikkeille ja taloyhtiöihin keskittyvää ratkaisumyynnin ammattilaista. Olet kiinnostunut uusiutuvasta energiasta, sähköautoista, jakamistaloudesta, ja osaat keskustella ja tarjota näistä rakennettuja ratkaisuja asiakkaille. Toimenkuvaan kuuluu uusien asiakkaiden hankkiminen ja yhteistyön avaaminen, sekä jo olemassa olevien asiakassuhteiden vaaliminen.  

Osaat käyttää ja hyödyntää digitaalisia kanavia uusasiakashankinnassa, mutta et pelkää ottaa asiakkaisiin suoraan yhteyttä perinteisimmilläkään tavoilla puhelinta ja sähköpostia käyttäen.

Markkinointiviestien suunnittelu (tekstin tuottaminen ja kuvankäsittely mukaan lukien) on sinulle tuttua, ja osaat hahmottaa ja tuoda esiin asiakkaalle ratkaisumyynnillä saatavat lisäarvot. Henkilökohtaiset ja kasvokkain tapahtuvat asiakaskohtaamiset ovat tärkeitä, ja esiintyminen erilaisissa tapahtumissa ja seminaareissa on sinulle luontevaa.  

Tarjoamme työpaikan kiehtovan alan ja teknologian parissa kasvuyrityksessä, jossa jokainen voi kasvaa ja edetä urallaan omien kompetenssien mahdollisuuksien mukaan. Lupaamme että työ ei pitkästytä ja tehtävät ovat vaihtuvia, ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Ja jos olet kiinnostunut ja osaava, on sinulla myös mahdollisuus siirtyä ulkomaille EkoRentin toiminnan laajetessa.  

Jos kiinnostuit, olet valmis pienen yrityksen haasteisiin ja toimimaan sen resurssien puitteissa, ota yhteyttä ja kysy lisää! Voit myös lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksen kera. Paikka täytetään nopeasti!

Juha Suojanen

myynti@ekorent.fi

+358 400 263 960