Palvelu Suomessa päättyy

Hyvät EkoRent asiakkaat, yhteistyökumppanit, ja partnerit,

EkoRentin yhteiskäyttösähköautot ovat olleet vuokrattavissa vuoden 2014 joulukuusta. Kesällä 2018 teimme vaikean päätöksen ja suljimme julkiset palvelupisteet, keskittyen täysin taloyhtiökohteisiin.

Taloyhtiöissä sähköautomme ovat olleet suosittuja vuokraajien keskuudessa ja jokainen auto on tuottanut voittoa. Haettu kasvu ja volyymit eivät kuitenkaan ole olleet haetun mukaisia, ja myyntisyklit sopimusten allekirjoituksista autojen toimituksiin ovat olleet jopa lähellä kolmea vuotta.

Pienessä kasvuyrityksessä resurssit ovat aina koetuksella ja tästä syystä hallituksemme päätti tällä viikolla keskittää toimintojamme ja siirtää painopisteemme kasvaville markkinoille, erityisesti Afrikkaan. Jatkossa tulemme panostamaan kaikki resurssimme Kenian Nairobissa lanseerattuun Nopia Ride-palveluun. Tärkein tavoitteemme tälle suositulle palvelulle on kasvattaa palvelun käyttöastetta sekä lisätä autojen ja latauspisteiden määrää. Kun tämä on saavutettu, tulemme monistamaan palvelua muihin vastaaviin kaupunkeihin Afrikassa ja kenties muuallakin.

Haluamme kiittää teitä kuluneista vuosista, välittämistänne risuista ja ruusuista, ja siitä että olette jaksaneet uskoa EkoRentiin ja olleet palvelumme vakioasiakkaita.

Kiitoksia kaikille ja hyvää alkavaa syksyä!

Asiakkuuteen liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä meihin osoitteessa info@ekorent.fi