Taloyhtiöiden yhteiskäyttöautot vähentävät omistusautoja jopa 48 %!

Yli 300 osallistui EkoRent nettikyselyyn (30.3-18.4)

Yksi EkoRentin päätavoitteista on vähentää kallista, tehotonta, ja tilaa vievää omistusautoilua tilapäiskäyttöisillä sähköautoilla. Omistusautojen määrä onkin pienentynyt merkittävästi vastaajien keskuudessa palveluun liittymisen jälkeen.

Vuokra-autoilijat ilmoittivat omistusautojen vähentyneen 14 %. Taloyhtiöihin toimitettujen yhteiskäyttöautojen käyttäjät kertoivat omistusautojen määrän pudonneen lähes puoleen, huikeat 48 %. Luvut osoittavat selkeästi että palvelumme tukee omistusautosta luopumista.

Sen lisäksi, että omistusautojen määrä oli vähentynyt EkoRent palvelun käyttäjien keskuudessa, vastaajat myös ilmoittivat tarpeen omistaa auto pienentyneen. Vuokra-autoilevista vastaajista lähes puolet (48 %) kertoivat tarpeen auton hankkimiselle laskeneen. Taloyhtiöiden yhteiskäyttöasiakkaiden keskuudessa vastaava luku oli lähes 80 %.

Palvelumme käyttäjät arvostavat myös sähköautojemme päästöttömyyttä. Vuokra-autoilijoista 90 % ja yhteiskäyttöautoilijoista 86 % ilmoitti käyttävänsä mieluummin sähköautoa kuin polttomoottoriautoa.

EkoRentin vuokra-autoilijoiden keskuudessa päästöttömyys on suorastaan kriittinen ominaisuus: 43 % vastaajista ilmoitti mahdollisesti lopettavansa palvelun käytön, jos autoissa olisi polttomoottori.

Yhteiskäyttöasiakkaamme ovat palveluumme erittäin tyytyväisiä ja kertoivat merkittävimmäksi parannukseksi autojen määrän lisäämisen. 94 % yhteiskäyttövastaajista ilmoitti, että useampi auto parantaisi palvelua, 53 % mielestä merkittävästi. Autojen määrän lisääminen ohitti listalla mm. suuremman toimintasäteen ja ilmaiset lataukset kaikilla latauspisteillä!

Vuokraajien keskuudessa parannuskohteet jakautuivat huomattavasti tasaisemmin, mutta yli puolet (54 %) ilmoitti merkittäväksi parannukseksi palvelupisteen saamisen lähemmäksi kotia.

Erityisen ilahtuneita ja ylpeitä olemme että vastaajat antoivat palvelullemme kiitettävän kokonaisarvosanan, yli 4 tähteä viidestä! Kiitoksia! Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluamme paremmaksi, ja arvostamme palautettanne. Voittajat kyselyyn vastanneiden keskuudesta on arvottu, ja ilmaista ajoaikaa EkoRent autolla voittivat:

(voittajien nimet on jälkeenpäin poistettu henkilötietosuojasyistä)

Onnea voittajille!

Kiitos vielä vastauksista ja hyvää kevättä kaikille!
– Juha

P.S. Lue täältä miten voidaan vähentää yksityisautojen määrää ja lisätä Aurinkosähköautoja, ilmaiseksi!