Yhteiskäyttöpalvelu yrityksille

Mikä yhteiskäyttöpalvelu?

Toimitamme yrityksille yhteiskäyttöisiä täyssähköautoja, jotka ovat moderni ja taloudellinen tapa mahdollistaa työntekijöiden liikkuminen niin työ- kuin vapaa-aikana.

Palvelu on helppokäyttöinen työntekijälle, sillä auton varaaminen ja vuokraaminen onnistuvat kännykällä, eikä autoa tarvitse tankata palautusmatkalla. Keräämme myös automaattisesti vuokrauksen aikana ajetun kilometrimäärän verotusta varten.

Työntekijä ei maksa työaikana tapahtuvasta ajosta, vaan ainoastaan työajan ulkopuolisesta ajosta. Tilaajayritys maksaa palvelusta kuukausimaksun, joka pienenee käyttöasteen noustessa. Yritys voi päättää avata palvelun myös ulkopuolisten (muiden kuin yrityksen työntekijöiden) käyttöön, jolloin auton käyttöaste nousee ja kuukausimaksu pienenee. Yritys määrittelee itse ajat, jolloin yhteiskäyttöauto on vain yrityksen työntekijöiden käytössä, ja milloin sen voi vuokrata ulkopuolinen henkilö.

Kaiken kattava palvelu

Jos haluat kaiken kattavan yhteiskäyttösähköautopalvelun, se onnistuu meidän kauttamme! Palveluumme saat tarvittaessa mukaan seuraavat osat:

  • Sähköautot ja niihin yhteensopivat optimoidut latausasemat asennuksineen
  • Helppokäyttöinen ja kätevä varaa.ekorent.fi-websovellus autojen varaukseen ja käyttöön
  • 24/7 asiakastuki
  • Pesut, renkaiden vaihdot ja vuosihuollot
  • Käyttöraportointi auto- ja käyttäjätasolla verotusta sekä palvelun kehittämistä varten
  • Käyttöönottoperehdytys ja manuaalit
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme!